
تفاوت کیبورد های مکانیکی با کیبورد های ممبرین (معمولی)
کیبورد های ممبرین یا معمولی
کیبورد های معمولی دارای یک برد اصلی هستند و روی آنها قطعات پلاستیکی وجود دارند که توسط یک قطعه لاستیکی از هم جدا شده اند. با فشار دادن این نوع دکمه قطعه لاستیکی آن فشرده می شود و قطعه پلاستیکی رویی آن حرکت می کند و باعث ایجاد یک اتصال کوتاه در کیبورد می شود که این پیام را برای کامپبوتر شما می فرستد که دکمه ای فشرده شده است. کیبورد های ممبرین نسبت به کیبورد های مکانیکی کم صداتر هستند و عمر بسیار کمتری نسبت به کیبورد های مکانیکی دارند.
مزایا کیبورد های ممبرین (معمولی) :
- نسبت به کیبورد های مکانیکی کم صداتر هستند.
- با توجه به ساده تر بودن مکانیزم کاری آنها، هزینه ساخت بسیار کمتری نیز دارند.
معایب کیبورد های ممبرین (معمولی):
- عمر بسیار کمتری نسبت به کیبورد های مکانیکی دارند.
- استفاده از قطعات فیزیکی محکم و سفت، همانند فنر برای فشرده شدن، معمولا از گرافیت و ساختارهای غشاء مانندی استفاده میکنند که صرفا قابلیت بازگشت پذیری داشته باشد.
- لازم است تا کلید را تا انتها بفشارید تا شوک مربوط به سیگنال، به مدار داده شود.
- تعداد محدودی از دکمه ها را به صورت همزمان میتوان فشار داد.
کیبورد مکانیکی
کیبورد های مکانیکی دارای کیفیت فوق العاده و مدل های مختلف برای انجام کار های مختلف می باشند.این کیبورد های جدید برای کاربران مختلف مانند: گیمر ها، برنامه نویس ها، نویسنده ها و کسانی که کیبورد، اهمیت زیادی برایشان دارد، مناسب است. اولین چیزی که یک کیبورد مکانیکی را تعریف میکند، کلید سوییچ آن است. در واقع سوئیچها، کاملا فیزیکی میباشد که در عملکرد دکمهها تاثیر دارد. به این معنی که با وجود فنر در قسمت زیر دکمه، وقتی کلید را فشار میدهید این فنر وارد عمل شده و به فعال شدن دکمه ختم میشود. به همین دلیل، در این کیبوردها، لزومی ندارد که دکمه را تا انتها بفشارید و شاید با فشردن یک مقدار کم از کلید، بتوانید ری اکشن دستوری که دادهاید را مشاهده کنید.
انواع کیلد (سوئیچ ) های مکانیکی :
- رنگ مشکی و قرمز بی صدا و ساده و مخصوص گیم ها
- رنگ قهوه ای و صدای و حس کلیک در حد کم
- رنگ آبی و سبز، کلیک قوی تر و حساس تر
مزایا کیبورد های مکانیکی :
- کیبورد های مکانیکی عمر طولانی تری نسبت به کیبورد های معمولی دارند.
- کیبورد های مکانیکی برخلاف کیبورد های معمولی یا ممبرین می توانند همه دکمه ها را همزمان فعال کنند.
- دوام و طول عمر
- احساس خوب هنگام استفاده از صفحه کلید
- تعمیر و نگهداری صفحه کلیدهای مکانیکی ساده تر و راحت تراست.
- حس خوب صدای تایپ
معایب کیبورد های مکانیکی:
- قیمت بالا
نتیجه گیری:
با توجه به مزایا و معایب هر دو کیبورد ممبرین (معمولی) و کیبورد های مکانیکی میتوان این برداشت را کرد که کیبوردهای مکانیکی به دلیل عمربالا ، سادگی در استفاده و نگهداری، قابلیت برنامه ریزی دکمه های کیبورد برای عملیات مختلف در مقایسه با کیبورد های ممبرین (معمولی) که حس خستگی وناخوشایندی را به کاربر می دهد، میتواند اولویت اول کاربرهای کامپیوتری برای استفاده باشد.
گردآورنده و نویسنده:
نظرات (0)